I 6. runde af Premier League spillede Manchester City mod Newcastle hjemme i Manchester City Fodboldtrøjer. Efter 90 minutters hård konkurrence gav de to hold hinanden hånd og sluttede fred med 1-1. Selvom det ikke lykkedes at få alle tre point, fører Manchester City stadig midlertidigt stillingen med en fordel på 2 point.

I starten af ​​kampen viste Manchester City stærk boldkontrol og angrebslyst. I det 35. minut afdriblede Grealish bolden til venstre og sendte bolden videre til straffesparksfeltet. Gvardiol driblede smart forbi Dan Burn og skubbede let bolden i mål. Manchester City førte Newcastle 1-0. Dette mål viste Manchester Citys glatte teamwork og effektive offensiv. Gvardiols enestående præstation åbnede op for situationen for holdet.

Selvom Manchester City tog initiativet i første halvleg, ændrede situationen sig i anden halvleg. I det 55. minut fik Newcastle et nøglestraffe. Guimaraes lavede en præcis aflevering på midten, og Gordon brød igennem til straffesparksfeltet med sin hurtighed, men blev væltet i opgøret med Manchester City-målmand Ederson. Dommeren dømte afgørende straffespark, og Gordon tog selv straffesparket og sendte bolden støt i nettet og fik med succes udlignet til 1-1.

Straffeudligning! Gordon hjælper Newcastle og Manchester City med at give hånd og slutte fred

Efter uafgjort blev angrebet og forsvaret fra de to sider mere intenst. Manchester City forsøgte at genvinde kontrollen over spillets rytme og lagde ofte pres på Newcastles forsvar. Gundogan formåede ikke at gribe flere muligheder i straffesparksfeltet og missede en god mulighed for at udvide føringen. Selvom Manchester City var aktiv i boldbesiddelse og offensiv, viste Newcastles forsvar stor modstandskraft og disciplin.

Mod slutningen af ​​kampen indledte Manchester City flere offensiver, men det lykkedes ikke at bryde dødvandet igen. Til sidst sluttede de to hold kampen med 1-1. Efter denne kampagne blev Manchester Citys sejrsrække afsluttet. Selvom det stadig fører i stillingen, har holdet et presserende behov for at forbedre sin offensive effektivitet. Newcastle fortsatte med at vise stærk konkurrenceevne, især dets evne til at bevare roen i modgang, hvilket er prisværdigt. På samme tid, selvom resultaterne af spillet ikke var tilfredsstillende, tiltrak de billige Fodboldtrøjer stadig opmærksomhed fra mange fans og demonstrerede deres støtte til holdet.