Portugals første kamp i Europa League sluttede for kort tid siden, da Billige Portugal Fodboldtrøjer slog Tjekkiet med 2-1 og dermed vandt sin første Europa League-kamp.

Portugal scorede 2 mål i kampen, som blev scoret af indskiftede Francisco Conceição og urnemålet sendt af Tjekkiet Fodboldtrøjer. Sejren var en god forberedelse til den næste kamp og styrkede selvtilliden hos de portugisiske spillere.

I første halvleg blev der ikke scoret et eneste mål fra nogen af siderne, og begge forsvar strammede op og gjorde det svært at score.

Portugal slog Tjekkiet med 2-1

Det var først efter en kort pause i anden halvleg, at Tjekkiet tog føringen med et mål, Lukáš Provod afsluttede uden for feltet og bragte øjeblikkeligt Tjekkiet i front, Lukáš Provod var i stand til at udnytte muligheden, da han befandt sig i et tomt rum, så bolden kunne lande i det højre hjørne af nettet.

Det var en trist historie for den tjekkiske atlet Robin Hranach, da han hjalp Portugal med at score i kampens 69. minut.

Det var først i den sidste forlængede spilletid, at Portugal scorede igen, da Francisco Conceição, der blev stillet op i det sidste afgørende øjeblik, scorede det afgørende mål for sejren.

Sejren var en god start på Portugal Fodboldtrøjer børn Europa League-kampagne, som begynder den 23. juni med en kamp mod Tyrkiet.

Portugals og Tjekkiets trøjer til kampen kan købes hos Mend Fodboldtrøje.