Billige Real Madrid fodboldtrøjer sikrede sig deres titelhåb med en kommanderende 3-0-sejr over Cádiz i lørdags. Deres triumf betød, at Barcelona havde brug for en sejr mod Girona for at forblive i kampen om mesterskabet. Men i en dramatisk vending overraskede Girona alle med en bemærkelsesværdig 4-2 comeback-sejr over Barcelona, hvilket beseglede Real Madrids La Liga-titel.

I første halvdel af kampen kom Barcelona tidligt foran med et mål inden for de første 3 minutter. Girona svarede dog hurtigt med et mål kun 4 minutter senere, og fangede Barcelona ude af vagt. Barcelona formåede at genvinde føringen med endnu et mål i det 45. minut før pausen.

I anden halvleg foretog Gironas træner, Xavi, en strategisk udskiftning i det 65. minut og bragte Portu og Yan Couto på banen. Portu fodboldtrøjer indflydelse var øjeblikkelig, og bidrog til et mål i det 65. minut og scorede derefter endnu et i det 74. minut. På trods af at Barcelonas trænerstab foretog ændringer, blev deres defensive sårbarheder afsløret, da Girona fortsatte med at presse frem.

Barcelona Fodboldtrøjer
Girona 4-2 Barcelona, Real Madrid vinder La Liga-titlen

Mend Fodboldtrøje

Barcelonas præstation i anden halvleg var skæmmet af defensive fejl og forspildte muligheder, hvor holdet modtog 5 gule kort og indkasserede 5 skud. Det så ud til, at Barcelonas samlede styrke var undermineret, måske påvirket af eksterne faktorer, hvilket forhindrede dem i at fremvise deres fulde potentiale.

Real Madrid-fans fejrede utvivlsomt deres holds succesfulde titelforsvar, mens Barcelona Fodboldtrøjer tilhængere stod over for en skuffende aften. Det uventede udfald af kampen efterlod Barcelona-fans med en bitter smag og en vanskelig tid forude med at komme overens med deres holds tab.