I opvarmningskampen inden europacuppen besejrede Belgien Montenegro og vandt sin første sejr. I denne kamp indvarslede Kevin De Bruyne sin 100. optræden på landsholdets vegne.

Et minut før slutningen af ​​første halvleg udnyttede De Bruyne Montenegros kaos og scorede med succes et mål gennem et langskud. Det udbyggede Billige Belgien Fodboldtrøjer føring indtil anden halvleg, hvor stillingen nåede 1-0. Belgien var i spidsen.

Efter pausen udskiftede Belgiens træner Domenico Tedesco seks indskiftere. Det er håbet, at alle spillere vil have en chance for at spille før Europa Cuppen, og den endelige liste vil blive udvalgt til at deltage i Europa Cuppen.

Efter Belgiens udskiftning foretog Montenegro også en personaleændring og skiftede seks spillere ud i anden halvleg. Marko Bakić, som var en af de seks udskiftninger, fik et gult kort i kampens 61. minut og blev udvist i det 88. minut på grund af en ophobning af to gule kort, og Mugoša, som også var indskifter, blev udvist på et straffespark i sidste minut, og Montenegro kollapsede fuldstændigt i anden halvleg. Denne kamp var et hårdt slag for Montenegro, og forhåbentlig lærer de af det og finder formen i næste kamp.

Samtidig spillede Belgien meget bedre i anden halvleg. Selvom personændringerne var store, og spillets rytme var svær at kontrollere, scorede Leandro Trossard stadig et mål i den sidste pausetid , stillingen mellem de to sider var lige. Kom til 2-0. Belgien fodboldtrøjer børn vandt med succes den første opvarmningskamp.

Mend Fodboldtrøje

Belgien fodboldtrøje for børn
Belgien slog Montenegro 2-0 for første sejr

Efter kampen sagde De Bruyne, som anfører for det belgiske hold, også om denne kamp: “Jeg er meget glad for at kunne komme tilbage. Tilpassede De Bruyne Fodboldtrøjer Det er rigtig godt at spille den 100. kamp i Belgien. Det er en god start. .” Samtidig sagde han også, at situationen blev lidt svær på grund af udskiftningerne i anden halvleg.

Fordi det er en opvarmningskamp før Europa Cuppen, håber cheftrænerne fra begge sider at give spillerne en chance for at løbe ind under kampen og tilpasse sig spillets rytme. du kan se betydelige personaleændringer. I officielle kampe tager udskiftningsspillere sjældent banen.

I de næste kampe møder Belgien Luxembourg den 9. juni, og Montenegro møder Georgien den 10. juni.

Spilstatistikker

Belgien: 70 % boldbesiddelse, 4 scoringschancer, 20 skud, 2 redninger, 9 hjørnespark, 7 fejl, 0 gule kort, 13 skud i straffesparksfeltet, 8 interceptions, 7 clearinger, 2 redninger.

Montenegro: 30% boldbesiddelse, 0 scoringschancer, 10 skud, 8 redninger, 5 hjørnespark, 14 overtrædelser, 3 gule kort, 1 rødt kort, 7 skud i straffesparksfeltet, 11 interceptions, 22 clearinger, 8 redninger